INFORMATII: +40 743 593 480

Despre Dedurizare

Asa cum se stie  apa dura contine un procent ridicat de saruri de calciu si de magneziu. Apa dura afecteaza  instalatiile Dvs, circuitele termice, centrale termice , masini de spalat, expresoare de cafea, alte aparate si instalatii casnice si industriale, dar prin procesul de dedurizare a apei aceste probleme dispar.  Dedurizarea este procesul care permite eliminarea calciului si a magneziului din apa.  Dedurizatoarele comercilizate de firma noastra sunt folosite pentru tratarea ( dedurizarea) apei atat in aplicatiile casnice cat si in aplicatiile industriale. Toate materialele din care sunt realizate dedurizatorele, inclusiv rasinile, nu influenteaza negativ gradul de potabilitate al apei.

Dedurizatorul, prin gama de modele includ solutii tehnice pentru orice aplicatie, debite de la 1 mc/h  la 60 mc/h si capacitati ciclice de la 60 la 7200 mc x °Fr , cu coloanele in care se afla masa cationica realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla sau coloane realizate din otel carbon acoperit la interior cu rasini epoxidice. Recipientele din fibra de sticla/ otel carbon, rasini schimbatoare de ioni, vana(e) automata(e) de comanda cu programator, rezervor de saramura din polietilena rezistent la socuri ce influenteaza gradul de potabilitate al apei. In functie de modelul de dedurizator ales pot fi sau sunt dotate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale.

Dedurizatorul(le) dispun de sisteme de programare avansata cu comanda a regenerarii functie de timp, timp/volum sau volum ce asigura :

  • Eficienta
  • Fiabilitate;
  • Aspect ergonomic;
  • Spatiu de montaj mic;
  • Instalare si intretinere simpla;
  • Consum de sare si energie electrica redus;

La cerere  se pot  furniza solutii tehnice de automatizare pentru dedurizatoare , cu posibilitate inhibarii sau transmiterea semnalului  de regenerare sau  eventualelor alarme la distanta.

Solutia tehnica cea mai buna pentru alegerea dedurizatorului se poate furniza in functie de aplicatie dorita, duritate  si consumul de apa.